Texwear   Texwear
 
TEXWEAR – DIN SKJORTLEVERANTÖR!
Nordic TexWear Production vill erbjuda Nordiska kedjeföretag, grossister och varumärken i konfektions- och modebranschen, produktion av skjortor och accessoarer för herr, dam och barn.
Vi arbetar med exklusiva tyger av finaste egyptisk bomull till enklare tyger i blandvaror. Modeller allt från klassiska formella skjortor till tufft tvättade jeansskjortor.

Vi producerar även matchande accessoarer i alla tänkbara kvaliteter!

Vår expertis inom tyger och skjortproduktion tillsammans med många års långvarigt samarbete med våra fabriker gör att vi kan erbjuda en hög kvalité på våra produkter.

Tygproduktionen sker på ett flertal olika väverier i Asien. Ett antal Europeiska vävare står också för det bästa och senaste av kvaliteter och design som vi kan erbjuda!

Skjortproduktionen sker i Kina och Bangladesh, där vi har tillgång till kunskaper och specialiteter som ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder önskad standard och design.

TexWear är medlem i Textilimportörerna och BSCI (Business Social Compliance Initiative) och arbetar intensivt med miljöfrågor och uppförandekoder. Vi delar kundernas intresse att vara socialt ansvariga och arbetar kontinuerligt med miljöpåverkan.

Vi vill att våra kunder ska få den bästa service och mölighet att köpa skjortor och accessoarer av alla typer och prisklasser från oss!
 Texwear